Koreaner i Danmark

Koreaner i Danmark

Dette arrangement handler om at være koreaner i Danmark. Hvad overrasker, hvad er anderledes, hvad savnes og meget mere...

Vi får besøg af Sang-Eon Lee. Lee er 82 år gammel, født i Japan af koreanske forældre. Boede i Seoul indtil slutningen af 60erne, hvor han første gang besøgte Danmark og sit livs kærlighed. I starten af 70erne flyttede han til Danmark og blev gift med sin kone. De bor i dag i Galten.

Og så er der Gyubin Kim
Han er født og opvokset i Seoul, Sydkorea, og slog sihg ned i Danmark i 2016. I dag læser han til pædagog, og inden han rejste til Danmark, læste jeg turisme i et år på universitetet i Seoul.
Her arbejdede han bl.a. som certificeret guide for udenlandske turister hos Korea Tourism Organization. Han har derfor et særligt kendskab til den koreanske kultur og historie.

Slutteligt skal vi også hilse på Seolhui Lee. Den sydkoreanske kurator Seolhui Lee (Kunsthal Aarhus) vil diskutere, hvor meget hun elsker at bo og arbejde i Danmark, selvom der er store kultur- og systemforskelle mellem de to lande. Seolhui vil dele historier om, hvordan Danmark får hende til at gribe og fortolke alt fra et frisk perspektiv.

Vi håber på flere spændende bidrag og ikke mindst en god debat.

Hvis der er stemning for det, går vi ud og spiser sammen bagefter.

Tilmeldingslink følger og der vil være egenbetaling til arrangementet.

Vi ses!

Foredrag: Koreaner i Danmark

Dato:
April 30, 2023
til
April 30, 2023
Tidspunkt:
14:00-17:00
Lokation:
Folkestedet
(
Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C
)
Link til hjemmeside:
Telefon: