Hurra! Vi er blevet støttet af Music City Aarhus 2022!

Derfor afholder vi Støttekoncert: Meejah & Danish Korean Rights Group allerede søndag 18. september, da søgsmålet af Danish Korean Rights Group & Peter Regel Møller & co. om koreanske adopteredes ret til eget ophav lige nu går verden rundt som nyhed.


Vi har skabt et arrangement, hvor taler af Peter og Lemmy Kook Lyngholm fra KoreaKlubben, sætter tonen til en rituel opførsel af sangene fra Queen of Spring sammen med dansk-koreansk adopterede lyrikere. Herunder forfatter Maja Lee Langvad, som også vil læse op af “Hun er vred”, som netop er udgivet på koreansk i Sydkorea denne sommer.


Også shaman Karina Bundgaard, skuespiller Karoline Sofie Lee fra bl.a. The Return af Malene Choi, kunstner Birthe Ladehoff, Chingu-redaktør og foredragsholder Gitte Mose og filminstruktør Sun Hee Engelstoft nyskriver sijo-digte til lejligheden.


Der er en modning i tiden. Peters juridiske rettighedssans, som lige nu er i lys lue, samt det kollektive søgsmål, som indtil videre har over 100 vidnesbyrd og støtteerklæringer, herunder mit, har skabt en bølge, som ønsker at skinne ind på koreansk lovgivning og gøre op med fortidens skam.
Det er helt vildt, at vores album er udkommet i forstrømmen af den bevægelse af voksne adopterede, som ønsker retfærdighed.

Håber I vil komme og dele dagen med os, i gamle Århus C.

Tak også til Josefine Skaaning & Jesper Mardahl fra Music City Aarhus 2022, og juryen bestående af Rin Øst Bjarke Svendsen og Signe SigneSigne for at støtte os

MeeJah, DKRG og Korea Klubben står sammen

Dato:
28/9/22
Forfatter:
Eos