Ny sponsoraftale

Vi har pr 1. februar 2023 indgået en sponsoraftale med Talents Unlimited om at tilbyde deres talenttest TT38 til vores medlemmer.

Det betyder, at vi har nogle håndfulde gratis tests, som vi udlodder blandt vores medlemmer, samt tests til meget fordelagtig pris til vores medlemmer og deres familier, venner og kolleger. Nærmere informationer vil følge.

TT38 Talenttesten

TT38 testen er udviklet på baggrund af moderne styrkebaseret forskning inden for positiv psykologi. Testen består af 440 spørgsmål og tager cirka 30 minutter at gennemføre. Spørgsmålene optræder parvist i en ipsativ opstilling. Det betyder, at du ikke blot skal tage stilling til, i hvor høj grad du er enig eller uenig i et udsagn, men også hvilket af to udsagn du relaterer mest til. Således danner testen et billede af det relative styrkeforhold mellem dine talenter. Hvert element, som TT38 tester, ender du med at tage stilling til mindst 12 gange på forskellig vis. På den måde giver testen dig et stabilt overblik over dine talenter, så du roligt kan regne med validiteten af resultaterne.

Hvem er Talents Unlimited?

Vi er et testhus, der leverer psykometriske test til erhvervslivet og det offentlige. Vi er nørdede specialister, som på baggrund af den nyeste videnskab hjælper HR-afdelinger og ledere med at forstå deres menneskelige ressourcer, så medarbejderne trives bedre og bliver mere engagerede. Vi forstår, at det er afgørende for produktiviteten, at de ansatte bliver iscenesat korrekt og får mulighed for at arbejde med deres styrker.

Du kan læse mere om testen og Talent Unlimited på deres hjemmeside.

Ny sponsoraftale med Talents Unlimited

Dato:
4/2/23
Forfatter:
Lemmy Kook Lyngholm